Sanal kartta ne kadar bakiye olduğu önemli değil, önerim 1 tl lik sanal kart açmanız. Yüksek miktar sanal kart ile denemeyiniz para çekimi yapmaması için 1 TL idealdir.Anlamadığım bir kısmı danışmak istiyorum. Sanal kartta ne kadar bakiye olduğu farkeder mi
Bir de günlük bütçeyi ve reklam süresini tam olarak nasıl ayarlamamız gerekiyor. Diyelim ki ben günlük bütçeyi 30 yapıp reklamı da 7 gün olsun dedim. 2 gün boyunca reklam yayınlanır 60 ₺ yi geçince mi durur
Bu yöntem ile her hesapta max 68 TL lik mi reklam açabiliyoruz.Sanal kartta ne kadar bakiye olduğu önemli değil, önerim 1 tl lik sanal kart açmanız. Yüksek miktar sanal kart ile denemeyiniz para çekimi yapmaması için 1 TL idealdir.
Ödeme eşiğine gelene kadar isteğin kadar sanal kartı isteğin hesapta kullanabilirsin. Dikkat etmen gereken kısım sanal kartın içerisinde 1 tl den fazla bakiyenin bulunmamasıBu yöntem ile her hesapta max 68 TL lik mi reklam açabiliyoruz.
Birde şöyle yapabilirmiyiz :
2 adet facebook hesabı açsak. 2 sinden de aynı anda birbirinden farklı reklamlar girsek ve aynı sanal kartı kullansak. Yoksa her sanal kartı 1 hesapta mı kullanabiliyoruz
yani aynı anda 10 hesaptan aynı sanal kart ile reklam girsem hepsinin reklamı da çıkabilir ödeme eşiğine kadarÖdeme eşiğine gelene kadar isteğin kadar sanal kartı isteğin hesapta kullanabilirsin. Dikkat etmen gereken kısım sanal kartın içerisinde 1 tl den fazla bakiyenin bulunmaması
Bakiyesi açık hesaplar 10-20 tl arası R10 xturk gibi forumlarda satılıyor, oralardan uyguna alabilirsiniz.sadece aktif hesaplar reklam verebilir hatası alıyorum. Ve hesap devre dışı diyor taktik artık çalışmıyor sanırım
Hocam ben 12.50 gelince duruyor sonra ise borç 15.42 diye gözüküyor bu borç artıyor mu 5 6 yıl sonra 1000 tl diye çıkmasın önümüze yoksa olduğu gibi duruyormuBakiyesi açık hesaplar 10-20 tl arası R10 xturk gibi forumlarda satılıyor, oralardan uyguna alabilirsiniz.
5-6 yıl sonra 1000 TL diye çıkmaz, daha öncesinde borcunuz varsa ondan kaynaklanıyor olabilir, ayrıca 12.50 TL olmasının nedeni mastercard yerine visacard tercih edilmesidir.Hocam ben 12.50 gelince duruyor sonra ise borç 15.42 diye gözüküyor bu borç artıyor mu 5 6 yıl sonra 1000 tl diye çıkmasın önümüze yoksa olduğu gibi duruyormu